0

Schakelmateriaal

Vind hier uw schakelmateriaal en benodigheden van gerenormeerde merken waaronder o.a. Gira, Niko, ABB, Peha, Merten en Busch Jeager. Indien u opzoek bent naar een product en u kunt deze niet vinden, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op, wij kijken graag voor u verder.

Welk schakelmateriaal past op elkaar?

Indien u schakelmateriaal wilt plaatsen in uw bedrijfspand/woning is het erg belangrijk dat u kiest voor 1 bepaald merk en hierbij het merk bij bij het merk houd. Dat wil zeggen dat als u voor Gira kiest dat u dan ook de basis componenten van Gira neemt, waarbij u de Gira inbouw wcdGira inbouw schakelaar en de inbouw dimmers van Gira aankoopt  anders is de kans heel groot dat de verschillende componenten niet op elkaar zullen passen. Komt u er niet uit, neemt u dan gerust contact met ons op, wij helpen u dan graag verder met het samenstellen van uw gewenste eindproduct. 

 

Verschillende soorten toebehoren

Naast ons assortiment schakelmaterialen heeft Hollandlamp ook installatiekabels, installatiedozen, zadels en beugelsbuitenverlichting, sensor armaturen en losse sensoren of schemerschakelaars, al het installatie materiaal wat u nodig heeft om meteen te kunnen beginnen met uw installatie vindt u bij Hollandlamp. Ook kan Hollandlamp indien gewenst de installatie voor u uit handen nemen door gebruik te maken van onze eigen monteurs, vraagt u gerust vrijblijvend een offerte aan.

 

Hollandlamp helpt u

Indien u vragen heeft over het combineren van verschillende A-merk materialen en/of toebehoren of bent u opzoek naar een specifiek product en kunt u deze niet vinden op in onze webshop, stelt u uw vraag dan gerust aan Hollandlamp door contact met ons op te nemen, wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

Copyright © 2017 HollandLamp. Alle rechten voorbehouden.
LiveZilla Live Chat Software