0

Schakelmateriaal

Vind hier uw schakelmateriaal en benodigheden van gerenormeerde merken waaronder onder andere Gira, Niko, ABB, Peha, Merten en Busch Jeager.

Indien u op zoek bent naar een product en u kunt deze niet vinden, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen graag en kijken samen met u verder. 

Welk schakelmateriaal past op elkaar?

Indien u schakelmateriaal wilt plaatsen in uw bedrijfspand of woning is het erg belangrijk dat u kiest voor één bepaald merk en vervolgens alle onderdelen die u nodig heeft van ditzelfde merk aanschaft.

Dat wil zeggen dat als u voor het merk Gira kiest, u dan ook alle basis componenten van Gira neemt. Gebruik de Gira inbouw wcdGira inbouw schakelaar en de inbouw dimmers van Gira in combinatie, anders is de kans heel groot dat de verschillende componenten niet op elkaar zullen passen.

Komt u er niet uit, neemt u dan gerust contact met ons op.
Wij helpen u dan graag verder met het samenstellen van uw gewenste eindproduct. 

Verschillende soorten toebehoren

Naast ons assortiment schakelmaterialen heeft Hollandlamp ook installatiekabels, installatiedozen, zadels en beugelsbuitenverlichting, sensor armaturen en losse sensoren of schemerschakelaars. 

Al het installatie materiaal dat u nodig heeft om meteen te kunnen beginnen met uw installatie vindt u bij Hollandlamp. 

Ook kan Hollandlamp indien gewenst de installatie voor u uit handen nemen door gebruik te maken van onze eigen monteurs, vraagt u gerust vrijblijvend een offerte aan.

Hollandlamp helpt u

Indien u vragen heeft over het combineren van verschillende A-merk materialen en/of toebehoren of bent u op zoek naar een specifiek product?

Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

 

Copyright © 2017 HollandLamp. Alle rechten voorbehouden.
LiveZilla Live Chat Software