0

Schakelmateriaal

Vind hier uw schakelmateriaal en benodigheden van gerenormeerde merken waaronder o.a. Gira, Niko, ABB, Peha, Merten en Busch Jeager. Indien u opzoek bent naar een poduct en u kunt deze niet vinden, neemt u dan contact met ons op, dan kijken wij graag voor u verder.

Welk schakelmateriaal past op elkaar?

Het is belangrijk dat u merk bij merk houd. Dat wil zeggen dat als u Gira schakelmateriaal kiest dat u dan ook de basis componenten van Gira neemt, zoals Gira inbouw wcdGira inbouw schakelaar en de inbouw dimmers van Gira aankoopt, anders is de kans heel groot dat het niet op elkaar past. 

 

Toebehoren

Naast ons assortiment schakelmaterialen heeft Hollandlamp ook installatiekabels, installatiedozen, zadels en beugelsbuitenverlichting, sensor armaturen en losse sensoren of schemerschakelaars. Ook kan Hollandlamp de installatie uit handen nemen door gebruik van eigen monteurs vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Hollandlamp helpt u

Indien u vragen heeft over het combineren van verschillende materialen of bent u opzoek naar een specifiek product en kunt u deze niet vinden, stelt u uw vraag dan gerust aan ons door contact met ons op te nemen.

Copyright © 2016 HollandLamp. Alle rechten voorbehouden.