0

Schemerschakelaar

Een schemerschakelaar zorgt er voor dat als het donker wordt deze schakelt. Hieraan kunt u bijvoorbeeld uw verlichting op aansluiten, zodat uw lampen alleen branden als het donker is. Met een schemerschakelaar bespaart u dus een hoop energie. Een schemerschakelaar koopt u o.a. van Merten, Finder, Theben, Steinel en Klemko.

Schemerschakelaar kopen doet u bij hollandlamp.

Schemerschakelaar kopen doet u bij hollandlamp. Een Schemerschakelaar wordt vaak toegepast waar het wenselijk is dat de verlichting aangaat zodra het donker word en weer uitgaat zodra het licht is. Een schemerschakelaar kan dat voor u doen. U kunt de schemerschakelaar vaak instellen op gevoeligheid van de lichtsensor. Tevens kunt u de schemerschakelaar ook combineren met een bewegingsmelder. Wij leveren een schemerschakelaar van o.a. de A merken, Finder, Merten, Steinel, Hager en Theben.

 

Schemerschakelaar heeft een maximaal vermogen te schakelen.

Het is goed om te weten dat een schemerschakelaar een bepaald maximaal inschakelvermogen heeft. Meestal is dat ruim voldoende op een paar lampen te schakelen. Er zijn situatie dat een schemerschakelaar toegepast wordt voor het schakelen van gasontladingslampen of meerdere TL armaturen. Er zijn schemerschakelaars die dat aankunnen, maar lang niet allemaal. Dat komt omdat de eerder genoemde TL armaturen en gasontladingslampen een hoge inschakelvermogen vragen In tegenstellingen van een paar gloeilampen of Ledlampen, waardoor u de schemerschakelaar overbelast. Als u een dergelijke installatie wilt gaan schakelen, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op, zodat wij u kunnen voorzien van een goed advies.

 

Zoekt u een bepaald type schemerschakelaar?

Er zijn heel wat soorten en maten schemerschakelaars. Als u specifieke wensen heeft voor uw schemerschakelaar en deze schemerschakelaar niet kan terug vinden in het overzicht, of u zoekt een bepaald type schemerschakelaar, vraag het ons dan middels het contact formulier en wellicht dat wij het gewenste type schemerschakelaar alsnog kunnen leveren.

Copyright © 2016 HollandLamp. Alle rechten voorbehouden.
LiveZilla Live Chat Software
Powered by PageSpeed