0

Spanningsrail

Spanningsrail van o.a. de merken, Philips, Sylvania en Concord in 1 en 3 fase. U kunt 1 en 3 fase spanningsrail en verschillende merken spanningsrail niet zomaar met elkaar combineren. Voor vragen over uw spanningsrail kunt u altijd contact opnemen met hollandlamp

Spanningsrail toepassingen

Spanningsrail wordt vaak toegepast om flexibel te zijn met de verlichting aan het plafond. Doordat er spanningsrail verkrijgbaar is in zowel inbouw als opbouw kunt u dit toepassen op of in vrijwel ieder plafond. Spanningsrail wordt veel toegepast in winkels, musea, showrooms en op locaties waar men bepaalde zaken wil uitlichten.

 

Spanningsrail verlichting

Het grote voordeel van een spanningsrail is dat bijna elk armatuur aan een spanningsrail gekoppelt kan worden mits natuurlijk gebruik gemaakt wordt van de juiste componenten. Dit verschilt nog weleens per spanningsrail. Er bestaan ook al complete spanningsrailspots, welke dus compleet geleverd worden met de connector voor in de spanningsrail. Hierbij is het wel belangrijk om rekening te houden met het merken en type, want niet elke connector past op elke spanningsrail. Hollandlamp helpt u graag om de juiste componenten bij elkaar te zoeken.

 

spanningsrail 1 fase en 3 fase

Spanningsrail is verkrijgbaar in 1 fase en 3 fase. Dat wil eigenlijk zeggen dat de 1 fase rail geschikt is voor 1 fase draad en dat de gehele spanningsrail in 1 keer geschakeld wordt en dus dat alle aangesloten armaturen in 1 keer geschakeld worden. Bij een 3 fase spanningsrail kunt u 3 verschillende schakelingen maken en dus groepen armaturen onafhankelijk van elkaar schakelen.

 

Hoeveel spanningrail en componenten heb ik nodig?

Als het om enkele meters spanningsrail gaat valt dit mogelijk zelf voor u in te schatten, maar als u een bijv. een winkel of showroom wilt voorzien van spanningsrail, is het goed om daarvan een plan te hebben, voor zowel de materiaal als voor de railspots. Hollandlamp maakt graag voor u een plan waaruit blijkt hoeveel spanningsrail en componenten u nodig heeft, maar ook hoeveel spots er in uw ruimte geplaatst moeten worden om bijvoorbeeld een hele wand uit te lichten. Hollandlamp maakt daarvoor een uniek lichtplan met de railspots in combinatie met bijv. uw algemene verlichting zoals bijv. Led inleg armaturen.

 

Spanningsrail merken

Er zijn veel merken spanningsrail verkrijgbaar in de markt en deze hebben onderling grote verschillen, maar aan de andere kant zijn er weer veel overeenkomsten. De meest gebruikte spanningsrail zijn de universele 3 fase spanningsrails, van Nordic, Ivela of Global. Nordic. Dat deze spanningsrails universeel zijn betekend, dat je er vrijwel elke railspot op kan aansluiten, behalve de niet universele railspots. Specifieke spanningsrail en railspots zijn die van o.a. Lumiance en Concord. deze hebben een eigen uitvoering spanningsrail en deze passen prima op elkaar. 

Copyright © 2016 HollandLamp. Alle rechten voorbehouden.