Team Hollandlamp


Bij Hollandlamp werkt een heel divers team van enthousiaste medewerkers elke dag met veel plezier samen. Met ieder zijn of haar eigen specialiteit, kennis en vaardigheden zijn wij op deze manier prima in staat om onze klanten te helpen en te adviseren.

Op de eerste plaats is er natuurlijk veel kennis op het gebied van verlichting. Daarnaast is telefoon en klantenservice een belangrijke factor en is het ook belangrijk om de buitenwereld op de hoogte te stellen via nieuwsbrieven, websites, video's en social media.

team-hollandlamp-totaal-fc


Wij stellen hier kort alle medewerkers aan u voor, om een persoonlijk beeld te geven van onze organisatie. Wel zo leuk misschien om een beeld te hebben van degene met wie u contact heeft wanneer u mailt of belt. Onze gewaardeerde collega's hier op een rij ... :

Alle Medewerkers bij Hollandlamp staan voor u klaar

Team Hollandlamp - Jeroen

Jeroen

Eigenaar van Hollandlamp. Jeroen is de specialist op het gebied van Verlichting. Hij maakt complete lichtplannen voor uw bedrijf, inventariseert besparingsmogelijkheden en zorgt voor functionele verlichting aansluitend op uw wensen, sfeer en omgeving.

Team Hollandlamp - Cristiana

Cristiana

Eigenaar van Hollandlamp. Cristiana is naast de liefste en leukste (tekst:Jeroen) echtgenote van Jeroen, verantwoordelijk voor de orderverwerking. Uw bestelling wordt door haar zorgvuldig en veilig verpakt zodat deze in perfecte staat geleverd wordt.

Team Hollandlamp - José

José

Klanten service Hollandlamp. José is onze onmisbare duizendpoot: ze zorgt er voor dat bestellingen op de juiste manier worden verwerkt, is het eerste aanspreekpunt voor onze klanten, helpt eventuele problemen oplossen en schrijft teksten voor de website.

Team Hollandlamp - Michiel

Michiel

Content Medewerker. Michiel plaatst de juiste digitale content op de juiste plek, en ontwerpt banners, plaatjes en pagina’s. Daarnaast filmt en monteert hij onze video’s, en voorziet onze Twitter, Facebook en LinkedIN accounts van de juiste content.

Team Hollandlamp - Jan

Jan

Medewerker van Hollandlamp. Jan is het manusje-van-alles bij Hollandlamp. Als er ergens een handje nodig is, helpt Jan. Daarnaast is hij vader van Jeroen, en brengt bij haast en spoed onze lampen en armaturen altijd precies naar de plek waar ze moeten zijn.

Team Hollandlamp - Helania

Helania

Algemeen Medewerker. Helania is bij ons parttime algemeen medewerker, en draagt een belangrijk steentje bij. De ene keer helpt ze in het magazijn, de andere keer voorziet ze de website van alle informatie zodat onze klanten dit snel kunnen downloaden.

Team Hollandlamp - Steven

Steven

Bouwkundig Medewerker. Steven is (vooral) op bouwkundig terrein de allerbeste. Hij regelt op locatie de benodigde bouwkundige aanpassingen, heeft oog voor alle veiligheid en verbouwt en spuit de winkels en bedrijven naar een passende en gewenste kleur.

Team Hollandlamp - Tim

Tim

Elektricien Hollandlamp. Tim is bij het uitvoeren van onze installatie klussen een zeer gewaardeerde elektricien op de werkvloer. Hij draait zijn hand niet om voor het ophangen van een lichtlijn, lampen vervangen of de installatie van een complete winkel.

Team Hollandlamp - Bas

Bas

Elektricien Hollandlamp. Bas werkt bij de wat grotere klussen op locatie vaak als aansturend voorman met alle elektriciens samen om van elk project een succes te maken. Daarbij houdt hij oog op alle kosten, benodigdheden en zorgt voor oplevering naar wens.

Team Hollandlamp - Elizabet

Elizabet

Gastvrouw Hollandlamp. Elizabet zorgt er als gastvrouw bij informatie avonden of beurzen die Hollandlamp organiseert voor dat het niemand ook maar aan iets ontbreekt. Zij verzorgt evenementen van A tot Led en zet graag haar kookkunsten voor de gasten in.

Team Hollandlamp - Sisi

Sisi

Interieur Hollandlamp. Sisi stelt alle medewerkers van Hollandlamp in staat om schoon en fijn hun werk uit te kunnen voeren. Ze houdt alle werkplekken en bureaus netjes en stofvrij, ruimt op waar nodig en zorgt voor een nette showroom voor de klanten.

Team Hollandlamp - Fabiana

Fabiana

Webshop Medewerker. Fabiana combineert producten en artikelen op onze websites. Ze is voor onze online bezoeker bezig om bijbehorende en relevante producten te tonen bij op de pagina’s die worden bezocht, zodat elke klant niets vergeet te bestellen.

Loading...
Wacht a.u.b...