0

Verzenden en retourneren

Verzenden

Als u bij Hollandlamp uw product op werkdagen voor 17:15 bestelt, dan wordt het dezelfde dag nog klaar gemaakt voor verzending. PostNL zal deze pakketen de volgende dag afhalen en een werkdag later bij u bezorgen. In het geval dat u niet aanwezig bent zal het indien mogelijk bij de buren worden afgegeven. Mocht het afleveren van de bestelling eerste maal niet lukken zal in de meeste gevallen de volgende dag een nieuwe poging gedaan worden. Indien ook de tweede maal de aflevering niet slaagt, dan zal uw bestelling worden klaar gelegt op 1 van de vele afhaalpunten van PostNL. U wordt daarover geïnformeerd d.m.v. het niet thuis formulier van PostNL.

Verzendkosten

Binnen Nederland betaalt u 5,60 exclusief btw aan verzendkosten. Bij bestellingen vanaf 150,- vervallen binnen Nederland deze verzendkosten.

Afhalen.

Als u een bestelling wilt komen afhalen in onze vestiging aan de Flemingstraat 28 te Heerhugowaard, dan is dat natuurlijk geen probleem. Ook hier geldt dat de materialen die u besteld voor 17:15 de volgende werkdag voor u klaar liggen. Voor het afhalen van materialen kunt u het beste een afspraak maken via email of 072-26 00 000.

Retourneren

Als u een product aankoopt bij Hollandlamp, dan krijgt u van ons 14 dagen bedenktijd. Dat betekend dat u vanaf het moment dat u de bestelling heeft ontvangen, u 14 dagen hebt om het eventueel retour te verzenden. Uiteraard dient het product onbeschadigd in de onbeschadigde originele verpakking verpakt zijn. Nadat wij uw retourzending hebben ontvangen, controleren wij deze en zullen wij het aankoopbedrag aan u crediteren. U hoeft geen retourformulieren in te vullen, alleen de pakbon toevoegen volstaat. Retourneren kan uitsluitend van voorraad artikelen. Indien er bijvoorbeeld specieke lampen voor u besteld worden, dan kunnen deze niet retour gestuurd worden.

Copyright © 2017 HollandLamp. Alle rechten voorbehouden.
LiveZilla Live Chat Software