0

Kom je ons team versterken?

Hollandlamp is een leuk bedrijf met jonge mensen. Omdat we het goed doen in onze branche zijn we regelmatig opzoek naar nieuwe collega's. Wil je een leuke uitdagende baan, kom dan ons team versterken. Op dit moment hebben we onderstaande vacatures beschikbaar:

Vacature, Commerciële elektromonteur.

Het bedrijf Hollandlamp

Hollandlamp is een snelgroeiend bedrijf in de verlichtingsbranche. Wij richten ons op twee belangrijke pilaren. 1. Onze onlineklanten (particulier en zakelijk). 2. Onze projecten waar wij een lichtplan verzorgen, de producten leveren en de installatie verzorgen. Hollandlamp kenmerkt zich door uitsluitend A merken te leveren en te installeren zoals o.a. Philips, Osram etc door heel Nederland. We hebben een relatief jong team met enthousiaste mensen waar plezier in het werk belangrijk vinden, maar waar onze klant het vooropstaat.

 

Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn:

Als commercieel elektromonteur heb je een enorm breed werkvlak. Zo zal je de ene dag een klus mogen opnemen, een lichtplan mogen maken, offreren en de tot een opdracht mogen brengen, en zal de andere dag in het teken staan van ondersteuning aangaande de afdeling verkoop op kantoor. Daarnaast is het verzorgen van de website, het schrijven van tekst en het beter vindbaar maken van de website ook een onderdeel van de werkzaamheden. Uiteraard is het installeren van verkochte materialen ook een deel van je functie. Denk hierbij aan lichte installaties zoals het installeren van verlichting, kabelgoot, aanpassingen maken in groepenkasten en natuurlijk bovenal zorgen voor een veilige installatie bij onze klanten. Bij Hollandlamp is in elk geval geen week hetzelfde. Terwijl de doelen natuurlijk wel zijn vast gesteld.


Waar ben je goed in:

Natuurlijk ben je goed in de elektrotechniek en kan je zelfstandig een installatie aanleggen cq aanpassen. Ook storingen of onverwachte zaken los je zelfstandig op. Daarnaast bezit je commerciële vaardigheden, zie je kansen om bij te verkopen en weet je een klant te overtuigen van het maken van de juiste keuze. Je bent een aanpakker, die kennis heeft van verlichting. Je kunt goed werken in soms hectische tijden en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Je beschikt over:

 • MBO ¾ werk en denkniveau.
 • Relevantie werkervaring in de elektrotechniek en commercie.
 • Je hebt VCA of ben bereid deze te halen.
 • Ervaring met Dialux is een pré.
 • Goede omgangsvormen en communicatieve vaardigheden.
 • Een proactieve werkhouding.
 • Rijbewijs B.


Wij bieden:         

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, denk vakantiegeld, interessante personeelskorting op onze producten en reiskostenvergoeding.
 • Een uitdagende en afwisselende functie.
 • Een professionele maar ook informele werkomgeving waar op een prettige manier wordt samengewerkt.
 • 40-urige werkweek, werktijden doordeweeks tussen 7 en 17 uur.
 • Ontwikkeling van productkennis en verkoopvaardigheden door training en opleiding.

Informatie

Ben je enthousiast geworden of heb je vragen over de functie dan kun je contact opnemen met Jeroen Workum op 072-2600000 of mail ons je sollicitatiebrief met C.V. naar info@hollandlamp.nl

Copyright © 2017 HollandLamp. Alle rechten voorbehouden.
LiveZilla Live Chat Software