0

Lampen

Hieronder vindt u ons assortiment lampen in verschillende uitvoerigen, verkrijgbaar in Led, spaar, halogeen, gloei, TL, PL en gastontlading. Elk type heeft zo z'n eigen specifieke kenmerken. Alle verlichtingsbronnen die wij u aanbieden zijn van bekende A-fabrikanten zoals o.a. Philips, Osram, Sylvania en Interlight. Indien u vragen heeft, stelt u deze dan gerust aan ons door contact met ons op te nemen.

Welke lampen heb ik nodig?

Lampen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen zoals Ledlampen, spaarlampen, halogeenlampen, gloeilampen, PL, TL en gasontladingslampen. Eerst kiest u uit deze categorieën het soort type verlichtingsbron die u zoekt. Als u de keuze gemaakt heeft, maakt u de keuze uit een van de verschillende type fittingen. Verlichtingsbronnen met verschillende fittingen zijn onderling niet uit te wisselen. Nadat u de keuze gemaakt heeft in de lampfitting, maakt u de keuze van de lamp die u nodig heeft. In een categorie kunnen zich veel verschillende lampen bevinden. U kunt met de filters het juiste product uitselecteren.

 

Energie besparen

Lampen hebben als doel voldoende licht te geven voor uw situatie. Tegenwoordig zijn er veel verlichtingsbronnen verkrijgbaar die veel efficiënter zijn dan vroeger. Zo kunt u in veel gevallen tot wel 85% energie besparen als u kiest voor een Ledlamp i.p.v. een gloeilamp. Om een goed vergelijk te hebben hoeveel licht een verlichtingsbron geeft, kunt u het beste kijken naar het aantal lumen. Dit geeft namelijk aan hoeveel licht het product geeft. Zo kunt u dus een goed vergelijk maken tussen de de verschillende verlichtingsbronnen. En zo zorgt u ervoor dat u een Ledlampen, spaarlamp, gloeilamp en een halogeenlamp goed met elkaar kunt vergelijken.

 

Lampen dimmen

Dimmen is 1 van de meeste gewenste eigenschap van onze klanten. Het dimmen van uw verlichting geeft u de mogelijkheid de sfeer in een ruimte aan te passen. Gloeilampen en halogeenlampen zijn eigenlijk altijd dimbaar mist natuurlijk de juiste dimmer wordt toegepast. Bij TL lampen, spaarlampen en Ledlampen is het goed om u zich vooraf goed te informeren naar de mogelijkheid van dimmen. Vaak zijn er voor lampen goede oplossingen te bedenken om bijvoorbeeld een Ledlamp heel goed te dimmen. Dit heeft vaak te maken met combinatie van Ledlamp en dimmer. Graag adviseren wij u over de mogelijkheden.

 

Verlichtingsbronnen uitwisselen

Als u verlichtingsbronnen gaat uitwisselen, kan het zo zijn, dat het verlcihtingsbron die u in uw armatuur heeft zitten niet meer leverbaar is. Als u deze wel wilt vervangen is het belangrijk om op verschillende zaken te letten. Allereerst kijkt u welke fitting u nodig heeft. Daarbij staan er vaak gegevens op het verlichtingsbron en/of het armatuur waaruit op te maken valt, welke lampspanning en welk lampvermogen er kan worden toegepast. Als u hier niet uitkomt, kunt u Hollandlamp altijd om advies vragen.

Copyright © 2017 HollandLamp. Alle rechten voorbehouden.
LiveZilla Live Chat Software