Projectverlichting


Hollandlamp is uw zeer ervaren partner in projectverlichting. Wij hebben al vele tevreden klanten geholpen om hun ruimtes optimaal te verlichten.

Daarbij houden we rekening met alle specifieke kenmerken van het pand en de meest voorkomende werkzaamheden daarin.

Een zeer belangrijke factor is tenslotte efficiënt en zuinig energie verbruik.

projectverlichting-pagina-overzicht-hollandlamp

Specialist in projectverlichting

Wij beginnen een project altijd met een uitgebreid adviesgesprek, waarin wij samen met de klant de licht situatie en alle wensen in kaart brengen.

Aan de hand van een uitgebreide checklist zorgen we er samen voor dat alles helemaal duidelijk is.

Op basis daarvan maken onze experts een lichtplan, specifiek toegespitst op de desbetreffende situatie. Als dit lichtplan helemaal naar wens is, gaan onze mensen op locatie aan de slag om alles snel en vakkundig te installeren.


Betrouwbare partner in projectverlichting


Hollandlamp staat voor service, kwaliteit en deskundig advies. Wij willen niet alleen maar producten verkopen en lampen en armaturen zo snel mogelijk over de toonbank schuiven, maar altijd de juiste verlichting verzorgen bij de klant.

Projectverlichting is een belangrijke en groeiende factor in ons bedrijf. Steeds meer bedrijven zien gelukkig het belang van goede verlichting in en weten ons te vinden als een betrouwbare partner in het realiseren daarvan. Klik hieronder voor meer informatie over specifieke projectverlichtingen.


Halverlichting
Showroom
Etalage
KantoorSchool
Praktijk
Restaurant
WinkelFabriek
VVE
Horeca
ManegeBedrijf
Bedrijfshal
Kledingwinkel
WerkplaatsBespaar kosten door zuinig energie verbruik


Bij projectverlichting is de keuze van de juiste lampen van groot belang. Deze moeten in de eerste plaats natuurlijk geschikt zijn voor de specifieke situatie en zorgen voor een perfecte verlichting.

Daarnaast is er veel te besparen door te kiezen voor energiezuinige lampen. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook financieel nog eens heel interessant!

Altijd op de hoogte


De ontwikkelingen op het gebied van verlichting gaan in een razend tempo.

Een paar jaar geleden werd de gloeilamp verboden en per september 2018 mag de halogeenlamp niet meer geproduceerd worden. Deze moeten vervangen worden door lichtbronnen die veel zuiniger omgaan met energie.

In de meeste gevallen wordt er voor Led gekozen. Led verlichting gaat enorm efficiënt om met energie en dit levert een flinke besparing op.

Dit is natuurlijk veel beter voor het milieu, maar ook de bedrijfskosten worden hiermee flink omlaag gebracht. En minder kosten willen we allemaal, nietwaar?

Doordat er zoveel geïnnoveerd wordt op het gebied van lichtbronnen en armaturen, zorgen we er bij Hollandlamp voor dat we goed op de hoogte blijven van al het nieuws. Met cursussen en informatiebijeenkomsten houden we onze kennis up-to-date.

Hierdoor zijn we altijd in staat om de juiste materialen in te passen in uw lichtplan, waardoor uw besparing zo hoog mogelijk wordt, zonder hierbij aan lichtkwaliteit in te leveren.

Sfeer


Natuurlijk is projectverlichting niet alleen een kwestie van een paar Led armaturen ophangen en de stroom aansluiten.

De juiste verlichting kan bepalend zijn voor de sfeer en de uitstraling van het pand. Daarom is Led ook verkrijgbaar in verschillende lichttemperaturen waarmee voor iedere werkomgeving een passende oplossing geboden kan worden.

Naast sfeer is het ook belangrijk dat verlichting passend is voor de werkzaamheden die verricht worden. Er zijn voor veel werkplekken normen vastgelegd. Hiermee is duidelijk hoeveel licht er voor verschillende werkplekken minimaal noodzakelijk is. Een horlogemaker zal ander licht nodig hebben dan een medewerker op kantoor.

Een magazijnruimte zal voorzien moeten zijn van licht waarbij goed zicht is, zonder storende schaduwen. Een winkel of showroom kan door goed geplaatste spots extra aandacht richten op een display. Voor al deze situaties zijn passende oplossingen te vinden. Hollandlamp kan u voorzien van het juiste advies voor uw specifieke situatie.

Informeer naar de mogelijkheden


Enthousiast geworden? En nieuwsgierig naar wat Hollandlamp voor u kan doen?

Maak dan nu meteen vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Daarin helpen wij u graag om alle (licht)mogelijkheden samen te verkennen.vragen-info-meer-informatie-mail-hollandlamp

Loading...
Wacht a.u.b...
x