Accessoires

De perfecte aanvulling op elk verlichtingsproject is hier te vinden in onze uitgebreide collectie 'accessoires'. Van hoogwaardige verlichtingsonderdelen tot betrouwbare installatiematerialen en innovatieve sensors, wij bieden een divers scala aan oplossingen. Optimaliseer de prestaties van jouw verlichtingssysteem en creëer de gewenste sfeer met onze deskundig geselecteerde accessoires. Voor kwaliteit, functionaliteit en een moeiteloze verlichtingservaring ben je bij ons aan het juiste adres. Ontdek de wereld van 'accessoires' en maak van jouw project een succes.


Categorieen


Producten 1-24 van 24703

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. PHILIPS LRM1070/00 SENSR MOV DET ST PHILIPS LRM1070/00 SENSR MOV DET ST  
  € 101,40 € 83,80 As low as € 99,37
 2. Schneider Electric IC60N 1P+N B6 SCHNEIDER ELECTRIC INST. AUT IC60N 1P+N B6  
  € 43,96 € 36,33 As low as € 43,08
 3. Hager Miniverdeler 4 modulen HGR inst kst leeg Miniverdeler, wit, (hxbxd) 180x110x82mm, DIN-rail  
  € 17,01 € 14,06 As low as € 16,67
 4. ÖLFLEX H07V-K 1X10 BK Lapp inst drd H07V-K 70°, nom. gel diam 10mm², kl 5 = soepel  
  € 3,11 € 2,57 As low as € 3,01
 5. Radiall RADI MJ CAT6 RJ45 UTP DS25 RDC Radiall mod connector plug (steker) Plug, transp, conn typ RJ45 8(8), 6  
  € 28,29 € 23,38 As low as € 27,72

Producten 1-24 van 24703

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Welke accessoires vind je hier bij Hollandlamp?

Accessoires spelen een cruciale rol in de wereld van verlichting. Denk aan de diverse onderdelen die deel uitmaken van armaturen en verlichtingsinstallaties. Ons assortiment omvat een scala aan essentiële accessoires, variërend van led drivers en installatiekabels tot inbouwdozen en lampfittingen. Of je nu een bestaand verlichtingsproduct wilt repareren of een nieuwe installatie wilt aanleggen, hier kun je alle benodigde materialen in één keer bestellen.

Onze accessoires zijn niet alleen bedoeld om defecten te verhelpen, maar ook om jouw project efficiënter te laten verlopen. Of je nu een doorgewinterde professional bent of een doe-het-zelver, we hebben alles wat je nodig hebt. Door hoogwaardige accessoires aan te bieden, streven we ernaar om jouw verlichtingservaring te verbeteren en het proces van installatie en reparatie soepel te laten verlopen. Kies voor gemak en kwaliteit bij het vinden van de juiste accessoires voor jouw verlichtingsbehoeften.

Hoe zorg je dat je de juiste accessoires mee bestelt?

Bij het bekijken van onze LED-armaturen valt op dat veel van deze producten al bijpassende accessoires hebben, te vinden in dezelfde categorie. Soms kan het echter lastig zijn om een specifiek accessoire te vinden. Als je moeite hebt met het lokaliseren van het juiste product, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om je te assisteren bij het vinden van het exacte accessoire dat je nodig hebt. We begrijpen dat de keuze overweldigend kan zijn, en we streven ernaar om het proces zo eenvoudig mogelijk te maken. Vertrouw op onze expertise en laat ons je begeleiden naar de perfecte accessoires voor jouw verlichtingsbehoeften.

Aansluitsnoeren zorgen voor naadloze werking van verlichtingsinstallaties

Aansluitsnoeren zijn cruciale accessoires binnen onze verlichtingscategorie, die garant staan voor een naadloze werking van jouw verlichtingsinstallaties. Of je nu LED-armaturen of andere verlichtingsproducten gebruikt, onze uitgebreide collectie aansluitsnoeren biedt de perfecte oplossing. Met verschillende lengtes en hoogwaardige materialen zorgen wij ervoor dat je altijd het juiste snoer voor jouw specifieke behoeften kunt vinden.

Onze aansluitsnoeren, zorgvuldig geselecteerd op duurzaamheid, bieden niet alleen betrouwbare prestaties, maar dragen ook bij aan een veilige en efficiënte werking van je verlichting. Of je nu bezig bent met een nieuw project of een vervanging nodig hebt, vertrouw op onze expertise om het perfecte aansluitsnoer te vinden. Investeer in kwaliteit en maak je verlichtingsinstallatie compleet met onze hoogwaardige aansluitsnoeren.


>> IN DE HOLLANDLAMP PRAKTIJK <<

Hoogwaardige accessoires helpen problemen in kantine oplossen

De kantine van Jan's schilderbedrijf uit Holwerda werd geteisterd door een gebrek aan helderheid, en traditionele oplossingen leken niet afdoende. Na enig online onderzoek kwam hij terecht bij onze Hollandlamp website op deze pagina met hoogwaardige verlichtingsaccessoires, waaronder innovatieve sensors en betrouwbare aansluitsnoeren.

Door gebruik te maken van de geavanceerde sensors kon Jan een automatisch verlichtingssysteem instellen, wat niet alleen zijn energierekening verminderde, maar ook de algehele sfeer in de ruimte verbeterde. De duurzame aansluitsnoeren zorgden voor een veilige stroomoverdracht, waardoor hij gerust was over de betrouwbaarheid van zijn verlichting.

Dankzij de combinatie van de expertise van Hollandlamp en door gebruik te maken van hoogwaardige accessoires, werden Jan's problemen opgelost en veranderde de kantine in een comfortabele, goed verlichte ruimte die aan al zijn verwachtingen en die van zijn collega-schilders voldoet.


Veilige en betrouwbare verbindingen met Wieland GST

Wieland GST is een essentieel onderdeel van onze uitgebreide collectie verlichtingsaccessoires. Deze hoogwaardige connectoren spelen een cruciale rol bij het tot stand brengen van veilige en betrouwbare verbindingen in verlichtingsinstallaties. Met Wieland GST ben je verzekerd van een efficiënte stroomoverdracht en een eenvoudige installatie.

Of je nu bezig bent met het aanleggen van een compleet nieuwe verlichtingsinstallatie of simpelweg op zoek bent naar vervanging, Wieland GST biedt de betrouwbaarheid die je nodig hebt. Deze connectoren zijn ontworpen met duurzaamheid in gedachten en zorgen voor een stabiele elektrische verbinding. Door te kiezen voor Wieland GST, investeer je in kwaliteit en prestaties voor jouw verlichtingsprojecten. Vertrouw op deze hoogwaardige connectoren om de efficiëntie en veiligheid van jouw verlichtingssysteem te waarborgen.

Slimme sensors zorgen voor efficiëntie in verlichting

Sensors spelen een cruciale rol in het optimaliseren van verlichtingssystemen, en ons assortiment accessoires voor verlichting omvat een diverse selectie van deze slimme apparaten. Deze sensors zijn ontworpen om de efficiëntie van jouw verlichting te verbeteren door automatisch aan te passen aan de omgeving. Of het nu gaat om bewegingssensoren die verlichting activeren bij detectie van beweging, of lichtsensoren die zich aanpassen aan natuurlijk licht, wij bieden geavanceerde oplossingen.

Onze sensors zijn geschikt voor diverse toepassingen, waaronder thuis, op kantoor of in openbare ruimtes. Door gebruik te maken van deze technologisch geavanceerde accessoires, kun je niet alleen energie besparen, maar ook bijdragen aan een duurzamere verlichtingservaring. Ontdek de innovatieve mogelijkheden van sensors en verhoog de functionaliteit en efficiëntie van je verlichtingssysteem met onze hoogwaardige accessoires.

Schakelmateriaal: functioneel en ook nog eens mooi!

Schakelmateriaal zorgt niet alleen voor een veilige en betrouwbare bediening van je verlichting, maar draagt ook bij aan de algehele esthetiek van de ruimte. Ons assortiment schakelmateriaal omvat een divers aanbod, variërend van traditionele schakelaars tot moderne touchpanels en slimme schakelsystemen.

Of je nu op zoek bent naar schakelmateriaal voor thuis, op kantoor of in een commerciële ruimte, wij bieden oplossingen die voldoen aan verschillende behoeften. Met aandacht voor zowel functionaliteit als design, streven wij ernaar schakelmateriaal te leveren dat naadloos integreert in jouw verlichtingsomgeving. Investeer in betrouwbaar schakelmateriaal om de controle over je verlichting te optimaliseren en tegelijkertijd een stijlvolle uitstraling te creëren.

Hoogwaardig installatiemateriaal waarborgt prestaties

Goed installatiemateriaal is weloverwogen ontworpen om de uitvoering van verlichtingsprojecten op een efficiënte wijze te faciliteren. Ons assortiment omvat hoogwaardig installatiemateriaal, variërend van kabels tot bevestigingsmaterialen en inbouwdozen, die onontbeerlijk zijn voor een betrouwbare en doelmatige installatie van verlichtingssystemen.

Of u nu bezig bent met de initiëring van een nieuwe verlichtingsinstallatie of de vervanging van bestaande onderdelen, bij ons treft u uiteenlopende opties aan die voldoen aan diverse behoeften. Van duurzame installatiekabels tot gestroomlijnde inbouwdozen bieden wij oplossingen die gericht zijn op kwaliteit en functionaliteit.

Opteer voor hoogwaardig installatiemateriaal om de betrouwbaarheid en prestaties van uw verlichting te waarborgen. Met aandacht voor detail en duurzaamheid voorzien wij in de essentiële benodigdheden om uw verlichtingsproject met succes te voltooien. Maak een weloverwogen keuze voor gemak en kwaliteit bij het selecteren van installatiemateriaal voor uw verlichtingssysteem.

Verlichtingsonderdelen om elk project te ondersteunen

Van lampfittingen tot LED-drivers bieden wij een divers scala aan onderdelen van hoge kwaliteit om jouw verlichtingsprojecten te ondersteunen. Onze zorgvuldig geselecteerde verlichtingsonderdelen voldoen aan strenge normen op het gebied van duurzaamheid en kwaliteit, waarmee ze verschillende behoeften afdekken.

Of je nu specifiek op zoek bent naar een lampfitting voor een stijlvolle armatuur of een betrouwbare LED-driver voor een energiezuinige installatie, ons assortiment voorziet in oplossingen voor diverse toepassingen. We begrijpen het belang van betrouwbare verlichting, zowel voor thuisgebruik als in commerciële projecten.

Investeer in hoogwaardige verlichtingsonderdelen om de duurzaamheid en prestaties van je verlichting te waarborgen. Met oog voor detail en een focus op duurzaamheid, streven wij ernaar om jou de essentiële componenten te bieden voor een succesvol verlichtingsontwerp. Maak een bewuste keuze voor kwaliteit en functionaliteit bij het selecteren van verlichtingsonderdelen voor jouw project.

Tien feiten op een rij:

 • Hoogwaardige Verlichtingsonderdelen: Ons assortiment biedt hoogwaardige accessoires die de duurzaamheid en prestaties van jouw verlichting optimaliseren.
 • Diverse Keuze aan Verlichtingsaccessoires: Van installatiemateriaal tot schakelmateriaal, wij voorzien in een breed scala aan accessoires voor uiteenlopende behoeften.
 • Betrouwbare Installatiematerialen: Onze installatiematerialen, waaronder kabels en bevestigingsmiddelen, zorgen voor een efficiënte en veilige installatie van verlichtingssystemen.
 • Innovatieve Sensors: Optimaliseer energie-efficiëntie met onze geavanceerde sensors, die automatisch reageren op beweging en lichtniveaus.
 • Duurzame Aansluitsnoeren: Kies uit ons aanbod van duurzame aansluitsnoeren voor een betrouwbare stroomoverdracht in je verlichtingsinstallatie.
 • Efficiënte Wieland GST Connectoren: Verbeter de elektrische verbindingen in je verlichting met onze efficiënte Wieland GST connectoren.
 • Stijlvol Schakelmateriaal: Ons schakelmateriaal combineert functionaliteit met een esthetisch design, waardoor het een waardevolle toevoeging is aan jouw verlichtingsproject.
 • Gemakkelijke Vindbaarheid: Met duidelijk gecategoriseerde accessoires, zoals lampfittingen en LED-drivers, vind je eenvoudig wat je nodig hebt voor jouw verlichtingsbehoeften.
 • Essentiële Inbouwdozen: Voor een naadloze afwerking van je verlichtingsinstallatie bieden wij essentiële inbouwdozen van hoge kwaliteit.
 • Expertise in Verlichtingsoplossingen: Profiteer van onze deskundigheid en investeer in kwalitatieve accessoires voor een succesvol verlichtingsontwerp.