GY4 Halogeenlamp

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

GY4 Halogeenlamp


“GY4 Bij de GY4 halogeenlampen is kleurtemperatuur belangrijk om rekening mee te houden. De spots hebben namelijk een warm licht (2800K). Verder is het belangrijk dat u weet dat het 12 volt spots zijn. Dit houdt in dat het laagspanning spots zijn. Deze zijn dus niet geschikt om 230 volt direct vanuit de netvoeding te gebruiken. Meestal zit in zo'n armatuur een transformator die ervoor zorgt dat 230 volt omgezet wordt tot 12 volt. Mocht u toch een losse transformator nodig hebben kunt u deze ook bij ons bestellen.

Hollandlamp verkoopt GY4 spots van hoogwaardige kwaliteit van gerenommeerde merken als Osram en Bailey. Hiermee is de kwaliteit gewaarborgd. Elke lamp heeft minimaal 1 jaar garantie, maar op sommige spots kunt u zelfs 3 jaar garantie krijgen.

Indien er een defect wordt aangetoond zal Hollandlamp voor u de garantie behandelen bij de fabrikant.

Bij de aanschaf van nieuwe lampen is het natuurlijk belangrijk .....

..... om de lampen te vervangen met een identieke nieuwe lamp. Dus het wattage moet gelijk zijn en natuurlijk moet u goed naar de fitting kijken. Daar zijn heel veel verschillen in en u wilt natuurlijk niet het risico lopen dat u, door gebruik van een verkeerde lamp, de armatuur beschadigd. Dus bij twijfel altijd even contact opnemen met Hollandlamp, wij helpen u graag aan de juiste onderdelen.