Philips T5 Led TL lamp

Producten 1-24 van 54

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-24 van 54

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Philips T5 Led TL lamp


“Philips Omdat u eerder voor T5 TL lampen heeft gekozen, bent u waarschijnlijk een voorstander van energie besparen. De T5 TL lampen zijn al een stuk zuiniger dan T8 TL lampen. En nu kunt u nog zuiniger verlichten door de Philips T5 Led TL lampen te gebruiken. Deze T5 Led TL lampen zijn eventueel in uw bestaande armatuur te gebruikten. U moet alleen goed nagaan of er een starter inzit. In dat geval moet u deze vervangen door een Led starter. Om er zeker van te zijn dat u de juiste onderdelen aanschaft, kunt u ook contact opnemen met Hollandlamp. We adviseren u hier graag in.

Naast de lengte en de diameter van de TL buis, kan ook de lichttemperatuur bepalend zijn voor uw keuze. Voor een warmere sfeer kiest u kleur 830, warm wit licht. Voor bijvoorbeeld een distributiecentrum kiest u voor kleur 865, koel wit licht. U kunt ook kiezen voor kleur 840, deze TL buizen geven neutraal wit licht.

U kunt het licht dus aanpassen aan de situatie. De kleurtemperatuur staat ook vermeld bij de specificaties van het artikel.

Wanneer u besluit om nieuwe Philips T5 Led TL lampen .....

..... aan te schaffen, is het raadzaam om te kijken naar de staat van de bestaande armaturen. Zeker wanneer de armaturen ouder zijn, is het aan te raden om deze ook te vervangen. Dan weet u zeker dat u de komende jaren bijna geen onderhoud hoeft te plegen of onderdelen hoeft te vervangen. U heeft dan naast de energiebesparing ook een kostenbesparing op onderhoud.