Batterijen Oplaadbaar

Producten 1-24 van 137

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. Ajax Accu 12 V 3,4 Ah tbv BMC Ajax Accu 12 V 3,4 Ah tbv BMC  
    € 35,19 € 29,08 As low as € 34,49
  2. Ajax Accu 12 V 7,0 Ah tbv voeding Ajax Accu 12 V 7,0 Ah tbv voeding  
    € 56,17 € 46,42 As low as € 55,04
  3. Comelit Loodbatterij 12 vdc / 18 ah Comelit Loodbatterij 12 vdc / 18 ah  
    € 169,74 € 140,28 As low as € 167,20

Producten 1-24 van 137

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Batterijen Oplaadbaar


“Batterijen Gemiddeld kopen we 22 batterijen per persoon per jaar in Nederland. U kunt zich misschien een beetje voorstellen wat dit aan klein chemisch afval oplevert en wat dit doet met het milieu. Door te kiezen voor oplaadbare batterijen wordt deze hoeveelheid enorm verminderd, met alle positieve gevolgen van dien. En wanneer u oplaadbare batterijen en een oplader aanschaft, heeft u het voordeel dat u altijd batterijen in huis heeft op het moment dat ze nodig zijn. De oplaadbare batterijen en de lader zijn misschien wel een grotere investering dan gewone batterijen, maar doordat ze steeds opnieuw gebruikt kunnen worden, verdienen ze zichzelf gedurende hun levensduur weer terug.

Het kan voorkomen dat de oplaadbare batterijen in de loop van de tijd aan kracht inleveren. Dit betekent niet gelijk dat u ze weg moet gooien: ze kunnen nog goed gebruikt worden in apparatuur die wat minder energie vraagt. De oplaadbare batterijen zijn verkrijgbaar in de meest gangbare maten: AA, AAA, C, D en de 9V Blokformaten.

Let er wel goed op dat u de juiste oplader hierbij gebruikt om schade aan lader of batterijen te voorkomen.

Oplaadbare batterijen worden ook toegepast in onder andere .....

..... noodverlichtingsarmaturen. Deze batterijen moeten volgens norm regelmatig vervangen worden om de werking en daardoor uw veiligheid te garanderen. Dit zijn geen standaard batterijen, maar deze hebben we wel in het assortiment. U kunt deze vinden bij de categorie Noodverlichting. Zoekt u iets speciaals en kunt u het niet vinden?

Stuur ons een mailtje en u krijgt snel mogelijk antwoord.