Dimmers

Producten 1-24 van 200

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. Gira DALI potentiom. Basiselement GIRA POTENTIOMTR BASISELEM.  
    € 59,37 € 49,07 As low as € 58,19
  2. Jung Draaineventoestel 3-draads Jung dimmer,, bas elm, draaidrukknop, bel, ing vnevenunit  
    € 61,70 € 50,99 As low as € 60,46
  3. Gira DALI gateway Plus KNX DIN-rail Gira dimmer KNXEIB, bas elm, bel EVSA DALI, DRA (DIN-rail ad)  
    € 559,02 € 462,00 As low as € 553,43

Producten 1-24 van 200

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Dimmers


“Dimmers” Dimmers zijn gemaakt om lampen minder fel te laten branden. Afhankelijk van het type lamp dat u gebruikt, kunnen we kijken welke dimmer voor u de beste oplossing is. Zo kunnen gloeilampen en halogeen lampen met alle standaard dimmers gedimd worden. Dit geldt ook voor veel Led lampen, maar er zijn Led lampen die vragen om een specifieke Led dimmer.

Dimmers zijn op verschillende manieren te bedienen. Met een draaiknop wordt het licht traploos gedimd met een draaiende beweging. De draaiknop dient in een aantal uitvoeringen ook gelijk als schakelaar. Met een schakelaar dimmer kunt u door het indrukken van de knop het licht op en af dimmen. Daarnaast zijn er tastdimmers verkrijgbaar. Deze werken door middel van aanraking. Hier kunt u de knop kort indrukken om het licht aan of uit te schakelen.

Raakt u de knop lang aan dan wordt het licht op of af gedimd.

Busch Jaeger heeft samen met Philips, Osram en Megaman een .....

..... Led dimmer ontwikkeld en getest op samenwerking met vele Philips, Osram en Megaman Led lampen. Ook andere merken werden in deze test meegenomen. De technologie van de Busch Jaeger Led dimmer is gebaseerd op transistors die geen bromgeluiden maken en daarom bijzonder geschikt zijn voor inbouw in holle wanden. Deze is verkrijgbaar als draaidimmer en tastdimmer (behalve Decento).