Schemerschakelaar

Producten 1-24 van 64

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. Geyer Schemerschakelaar+LDR 18mm AC/DC Geyer schem schak  
    € 143,59 € 118,67 As low as € 135,11

Producten 1-24 van 64

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Schemerschakelaar


“Schemerschakelaar” Een schemerschakelaar zorgt ervoor dat het licht aan gaat als het donker wordt en weer uitgaat als het licht wordt. U kunt hier bijvoorbeeld denken aan tuinverlichting, of een lamp bij de entree. Dit zorgt naast comfort ook voor een gevoel van veiligheid. U hoeft er namelijk niet bij stil te staan het licht aan te doen als het gaat schemeren, dit gaat vanzelf. En wanneer deze schemerschakelaar gecombineerd wordt met een bewegingsmelder, dan gaat het licht alleen branden wanneer het donker is en er beweging opgemerkt wordt.

De meeste schemerschakelaars kunnen een paar lampen tegelijk laten schakelen. Zeker wanneer er Led lampen gebruikt worden in de armaturen. Deze vragen weinig inschakelvermogen. Heeft u gasontladingslampen of TL lampen, dan kunt u beter eerst even contact opnemen met Hollandlamp. Dit soort lampen vraagt namelijk een hoog inschakelvermogen en dan zou de schemerschakelaar overbelast kunnen raken.

We nemen uiteraard graag even de tijd om u van het juiste advies te voorzien.

De meeste schemerschakelaars zijn in te stellen .....

..... bij hoeveel daglicht deze aan- of uit moet schakelen. Daarnaast kan er een tijdklok geïntegreerd zijn, zodat het licht niet gaat branden op momenten dat dit niet nodig is. Op deze manier bespaart u de meeste energie en heeft u toch het comfort van licht op momenten dat u het nodig heeft.