Led TL buizen T8


Categorieen


Producten 1-24 van 326

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. PHILIPS MAS LEDtube 600mm HO 8W830 T8 PHILIPS MAS LEDtube 600mm HO 8W830 T8  
  € 10,43 € 8,62 As low as € 9,99
 2. PHILIPS MAS LEDtube 600mm HO 8W840 T8 PHILIPS MAS LEDtube 600mm HO 8W840 T8  
  € 10,43 € 8,62 As low as € 9,99
 3. PHILIPS MAS LEDtube 600mm HO 8W865 T8 PHILIPS MAS LEDtube 600mm HO 8W865 T8  
  € 10,43 € 8,62 As low as € 9,99

Producten 1-24 van 326

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Ontdek de veelzijdigheid van LED TL buizen T8 bij Hollandlamp. Deze moderne verlichting bespaart energie, gaat lang mee en biedt helder licht zonder flikkeringen. Met diverse kleuren, dimopties en slimme bediening passen LED TL buizen T8 perfect bij elke behoefte. Ze hebben brede stralingshoeken en zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Upgrade je verlichting naar duurzaam en besparend met LED TL buizen T8 van Hollandlamp.


01 Overstap naar LED TL T8 buizen

De overstap naar LED TL buizen T8 biedt een scala aan voordelen die de moeite waard zijn. Deze geavanceerde verlichtingstechnologie is energiezuinig, gaat langer mee en vermindert onderhoudskosten aanzienlijk. De T8 LED-buizen bieden helderheid zonder enige flikkeringen, wat resulteert in een comfortabele en stabiele verlichtingservaring. Bovendien zijn ze milieuvriendelijk vanwege hun lage kwikgehalte, wat de impact op het milieu vermindert.

Een van de grootste voordelen van de overstap naar LED T8 buizen is de mogelijkheid om bestaande armaturen eenvoudig te upgraden via een retrofit, wat kosten en tijd bespaart. Deze investering in LED T8 buizen resulteert niet alleen in aanzienlijke energiebesparingen op de lange termijn, maar verbetert ook de algehele verlichtingskwaliteit, waardoor een helderdere en consistente verlichting ontstaat.

Bovendien draagt het gebruik van LED-technologie bij aan het verminderen van de ecologische voetafdruk, waardoor het voldoet aan duurzaamheidsdoelstellingen. Kortom, de overstap naar LED TL buizen T8 is een verstandige keuze voor wie streeft naar efficiëntie, kostenbesparing en milieubewustzijn.

02 Verschillende lichtkleuren van LED TL buizen T8

LED TL buizen T8 zijn beschikbaar in diverse lichtkleuren om aan verschillende behoeften te voldoen. De meest gangbare opties omvatten warm wit (3000K), neutraal wit (4000K) en koel wit (6500K). Warm witte verlichting creëert een gezellige ambiance, geschikt voor huiselijke omgevingen. Neutraal wit biedt helder, natuurlijk licht dat perfect is voor kantoren en commerciële ruimtes. Koel wit daarentegen is ideaal voor locaties waar fel en krachtig licht nodig is, zoals fabrieken of magazijnen.

De variatie in lichtkleuren van LED TL buizen T8 biedt flexibiliteit om de juiste sfeer en functionaliteit te creëren, afgestemd op verschillende omgevingen. Of het nu gaat om het bevorderen van comfort thuis, het bieden van optimale werkverlichting op kantoor, of het verzekeren van helderheid in industriële settings, deze verschillende lichtkleuren vervullen diverse verlichtingsbehoeften.

03 Het belang van lumen bij LED TL buizen T8

Lumen speelt een cruciale rol bij LED TL Buizen T8 en bepaalt de verlichtingskwaliteit. Het vertegenwoordigt de totale hoeveelheid zichtbaar licht die de lamp uitstraalt. Bij T8 LED-buizen geeft het lumengetal aan hoe helder de verlichting zal zijn, waardoor het de intensiteit van de verlichting in een ruimte bepaalt. Een hoger lumengetal staat gelijk aan helderder licht, wat essentieel is voor diverse omgevingen, zoals kantoren, magazijnen of woningen.

Het begrijpen van de rol van lumen bij LED TL Buizen T8 is essentieel om de juiste verlichting te kiezen die aansluit bij specifieke behoeften. Door de lichtkwaliteit te beïnvloeden, stelt lumen gebruikers in staat om verlichtingsoplossingen te selecteren die optimaal passen bij de gewenste helderheid en functionaliteit voor hun ruimtes.


>> BIJ HOLLANDLAMP IN DE PRAKTIJK <<

Een kantooreigenaar uit Rotterdam, Marc, worstelde met energieverslindende verlichting en constante vervangingskosten van zijn traditionele TL-buizen. Hij besloot over te stappen op LED TL buizen T8 na onderzoek en advies van een medewerker van Hollandlamp.

De nieuwe buizen boden Marc direct helder licht zonder knipperingen, wat zijn werknemers een comfortabelere werkomgeving gaf. Het meest opvallende verschil was de energiebesparing.

Marc merkte een aanzienlijke daling in zijn energierekening na de installatie van de LED TL buizen. Bovendien waren de vervangingskosten minimaal vanwege de langere levensduur van de LED-buizen.

Met de verschillende lichtkleuren kon Marc ook de sfeer in zijn kantoor aanpassen aan verschillende behoeften, van helder wit voor efficiëntie tot warmer licht voor vergaderingen.

De investering in LED TL buizen T8 loste Marc's problemen op met inefficiënte verlichting, verminderde kosten en verbeterde de algehele werkruimte, waardoor het een waardevolle en duurzame upgrade was voor zijn bedrijf.


04 Flexibele verlichtingsoplossingen door verschillende lengtes

LED TL Buizen T8 zijn beschikbaar in verschillende lengtes, waaronder standaardmaten zoals 60 cm, 120 cm en 150 cm. Deze variëteit maakt ze geschikt voor diverse armaturen en toepassingen, van huiselijk gebruik tot kantooromgevingen. De 60 cm variant past perfect in compacte armaturen, terwijl de 120 cm en 150 cm buizen ideaal zijn voor grotere ruimtes.

De keuze van de juiste lengte is essentieel om de gewenste verlichtingsdekking te garanderen en om een perfecte pasvorm in verschillende armaturen te waarborgen. Dankzij de beschikbaarheid van verschillende lengtes kunnen LED TL Buizen T8 flexibel worden aangepast aan diverse verlichtingsbehoeften. Of het nu gaat om het verlichten van kleine ruimtes of het zorgen voor voldoende licht in grote werkruimtes, deze verscheidenheid in lengtes biedt oplossingen op maat voor verschillende verlichtingsscenario’s.

05 Dimbare LED TL buizen T8

Dimmen van LED TL Buizen T8 is mogelijk, maar niet alle varianten zijn dimbaar. Het is van belang om specifiek naar dimbare LED T8-buizen te zoeken. Dimbare LED TL Buizen T8 bieden flexibiliteit in lichtintensiteit, handig voor het creëren van diverse sferen of voor energiebesparing. Compatibiliteit met bestaande dimmers vereist aandacht, aangezien niet alle dimmers geschikt zijn voor LED-technologie.

Voor wie de flexibiliteit van dimbare verlichting wil combineren met energie-efficiëntie, zijn dimbare LED TL Buizen T8 een optie, op voorwaarde dat ze gebruikt worden met passende dimmers en armaturen. Controleer altijd de specificaties en compatibiliteit bij de fabrikant voor een optimale werking. Het kiezen van dimbare LED TL Buizen T8 biedt aanpasbare verlichtingsopties, maar vereist aandacht voor compatibiliteit met bestaande dimsystemen.

06 Smart Control 

LED TL Buizen T8 bieden geavanceerde bedieningsopties voor slimme verlichting. Sommige modellen zijn compatibel met smart control systemen, waardoor gebruikers de verlichting vanop afstand kunnen beheren via apps of spraakgestuurde assistenten zoals Google Assistant of Alexa. Met deze innovatieve bedieningsopties kunnen gebruikers de helderheid regelen, schema's instellen en energie besparen door geautomatiseerde functies.

Het gebruik van slimme bedieningsopties voor LED TL Buizen T8 biedt niet alleen gemak, maar maximaliseert ook de efficiëntie van verlichtingsoplossingen in verschillende omgevingen, zoals kantoren, commerciële ruimtes en huishoudens. Deze moderne technologieën bieden een geavanceerde en slimme verlichtingservaring die afgestemd kan worden op specifieke behoeften en voorkeuren. Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van deze geavanceerde systemen voor een optimalere en meer gepersonaliseerde verlichtingservaring.

07 Stralingshoek en lichtspreiding

De stralingshoek van LED TL Buizen T8 is van cruciaal belang voor de spreiding van het licht. Meestal hebben deze buizen een stralingshoek van circa 120 graden, waardoor het licht breed wordt verspreid. Deze hoek bepaalt hoe het licht van de buis zich verspreidt en de mate van verlichting in een ruimte. Een bredere stralingshoek is ideaal voor algemene verlichting in grote ruimtes zoals kantoren, magazijnen of hallen.

Het is van belang om de stralingshoek mee te nemen in overweging bij het selecteren van LED TL Buizen T8, omdat deze hoek de optimale lichtverspreiding beïnvloedt. Hierdoor kan de juiste verlichtingsdekking worden gerealiseerd in diverse omgevingen. De stralingshoek is een cruciale factor die de effectiviteit en efficiëntie van de verlichting in verschillende ruimtes bepaalt.

08 Alle LED TL buizen T8 voordelen op een rij:

 • Energiezuinig: LED TL buizen T8 bieden aanzienlijke energiebesparingen.
 • Lange levensduur: Duurzamer dan traditionele TL-buizen, met een langere levensduur.
 • Milieuvriendelijk: Lagere ecologische impact door minder energieverbruik en minder vervangingen.
 • Diverse lichtkleuren: Beschikbaar in verschillende kleurtemperaturen voor verschillende toepassingen.
 • Directe start: Snelle en directe verlichting zonder flikkeringen.
 • Dimbaarheidsopties: Sommige modellen bieden dimmogelijkheden voor aanpasbare verlichting.
 • Breed scala aan maten: Variërende lengtes zoals 60 cm, 120 cm en 150 cm voor verschillende behoeften.
 • Brede stralingshoek: Verzekert een uitgebreide lichtspreiding in ruimtes.
 • Slimme bedieningsopties: Compatibiliteit met smart control systemen voor handige afstandsbediening.
 • Kostenbesparend: Vermindert onderhoudskosten en verbruikt minder energie, wat resulteert in financiële besparingen.